Hantverkare Kök, Stockholm

Hantverkare Kök, Stockholm


Är det dags att renovera köket? Oavsett om du är intresserad av att endast renovera delar av ditt kök eller om du vill genomgå en total förändring och genomföra en helomfattande renovering så är Brandt Service företaget för dig. Vi har uppmärksamma, lyhörda och professionella hantverkare som alla har en gedigen erfarenhet. Vi hjälper dig att montera ditt drömkök och utför allt vad köksrenovering innefattar. Brandt Service är definitionen av äkta servicekänsla och därför är din åsikt extra viktig för oss! 

För att få en tydlig uppfattning om vad en eventuell köksrenovering skulle kräva utför vi alltid en kostnadsfri inspektion av ditt nuvarande kök. Utifrån det kan vi sedan presentera en offert med ett bestämt pris för den totala renoveringen. För oss är det viktigt att du som kund får de resultat du förväntar dig samt det kök du alltid drömt om. Så när du tar hjälp av oss får du tillsammans med våra hantverkare detaljerat gå igenom och bestämma hur och när installationen av ditt nya kök ska genomföras.

Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering. Perfektion in i minsta detalj är en självklarhet för oss och dina önskemål är våra riktlinjer.

Med Brandt Service blir drömköket en verklighet!

Vi hjälper dig med allt från den första överläggningen till den sista skruven i monteringen av ditt nya kök. Brandt Service utför alla arbeten med ett brinnande engagemang för att uppnå de bästa resultaten. Oavsett hur ditt drömkök ser ut kan vi på Brandt Service garanterat hjälpa dig och vi utlovar utmärkta slutresultat, alltid till förmånliga priser.

Vill du veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med en fullständig köksrenovering? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Brandt Service! Vi presenterar oss gärna närmare och tar fram ett förslag som passa dig och dina önskemål.

Brandt Service- kök som passar alla! 

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se