En köksrenovering ger nytt liv till ditt hem!

För dig som vill byta stil helt och hållet i köket är det oftast en stor fördel att göra en hel köksrenovering.
 

Med Brandt Service AB blir din köksdröm till verklighet!

Är det dags att renovera köket? Ovsett om du enbart vill renovera delar av ditt kök eller göra en totalrenovering med nya ytskikt så är Brandt Service AB garanterat rätt företaget för uppdraget.
Vi hjälper gärna till med detaljer under planeringen, från enstaka arbetsmoment till ett fullständigt drömkök. Vi har lyhörda och professionella hantverkar som tillsammans har en gedigen erfarenhet,

Samtliga VVS arbeten utförs till fasta priser enligt säker vatten av underentreprenad osv.
Vi är alltså fullt utrustade att ta oss an allt vad din köksrenovering innefattar, vi levererar även måttanpassade stenbänkar till våra kunder i Stockholm, med snabba leveranser från en Svensk fabrik.

För att få en tydlig uppfattning om vad den eventuella köksrenoveringen kan komma att kräva gör vi på Brandt Service alltid en kostnadsfri kontroll av ditt befintliga kök. Utifrån det kan vi sedan lämna över en offert som tydligt visar kostnaden för hela renoveringen. Det är viktigt för oss att du som kund får det resultat du förväntar dig och det kök du drömt om. Vi kan hjälpa dig med allt, från den initiala konsultationen och planeringen till den sista skruven i monteringen av det nya köket. Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering och perfektion i varje liten detalj är en självklarhet. Dina önskemål är helt enkelt våra riktlinjer.


Kontakta oss på Brandt Service AB när du vill renovera köket i Stockholm. Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!


Som Ikeas försäljningschef betonar så lever vi inte längre likadant som vi gjorde för 40 år sedan. Ett kök är inte längre bara ett kök utan en plats där alla möjliga aktiviteter försiggår, ett hjärta i hemmet. Ikea har därför sedan många år tillbaka utvecklat ett kökssystem som är extremt flexibelt. Den största skillnaden syns på insidan av skåp och lådor, förvaringen är mycket mer intelligent i Ikeas kökssystem Metod.

 
 
Våra hantverkare har lång erfarenhet inom branschen och är specialister på just köksrenovering i Stockholm. För oss är det viktigt att du som kund känner att du får ditt kök precis som du vill ha det. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte så kan vi snart även hjälpa dig att bygga ditt drömkök!
 
Om du har frågor gällande köksrenovering så är du alltid välkommen att kontakta oss genom att ringa oss.
 
Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

Referensbilder - Utförda köksrenoveringar i Stockholm

(Klicka för större bild)

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se