Köksrenovering Stockholm

Köksrenovering Södermalm
Köksrenovering Stockholm – Ikea kök med stilren köksbänk i svart granit

Planerar du att renovera kök i Stockholm

Planerar du att utföra en köksrenovering eller hel lägenhetsrenovering i Stockholm? Oavsett om du vill utföra köksrenovering Stockholm eller en hel lägenhetsrenovering, så är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig utföra hela renoveringen till ett konkurrenskraftigt pris!

Brandt Service AB är proffs på köksrenovering Stockholm!

Vi utför varje renovering med ett stort personligt engagemang och med sann servicekänsla, för att uppnå bästa resultat och att du som kund skall bli 100% nöjd. Det spelar ingen roll hur dina renoveringsplaner ser ut. Brandt Service AB hjälper gärna till med goda råd på hur du kan genomföra renoveringen så att slutresultatet blir både praktiskt och snyggt. Vi utlovar helt enkelt ett kvalitativt slutresultat, till ett bättre pris än många av våra konkurrenter!

Att tänka på när du skall renovera kök

Gå igenom dina behov och notera samtliga funktioner du vill ha i köket. Notera även hur du vill utnyttja kökets alla utrymmen. Spara gärna ner bilder på de köksdesign som tilltalar dig, från tidningar, kataloger och internet. Eftersom dessa kan vara till stor nytta när du behöver fråga utomstående om tips och råd. Du kan även skapa så kallad mood-board med design och färger som passar din smak, ta med alla möbler, inredning, belysning, vitvaror osv. som du vill prioritera.

Vid köksrenovering är en bra planering viktigt!

Planeringen är grunden till ett bra slutresultat vid köksrenovering i Stockholm. Att planera väl är även viktigt för att minimera risken för att köksrenoveringen drar ut på tiden och blir mera kostsam. Mät och planera rummets olika ytor noggrant, placera ut alla möbler, köksskåp och vitvaror. Det är viktigt att alla måtten blir rätt från början då det kan vara svårt att göra ändringar när köksrenoveringen väl är igång. Det kan då även tillkomma onödiga kostnader om något inte skulle passa. Se därför till att du har en ordentlig köksritning från början där alla mått finns angivna, så sparar du både tid och pengar på din köksrenovering. En ritning från exempelvis Ikea duger gott och väl.

Det är klokt att planera långsiktigt när du ska renovera kök i Stockholm

Om du planerar att bo kvar en längre tid och samtidigt vill att bostaden ska bibehålla sitt värde, i många år framåt. Så kan det vara klokt att tänka på vad en eventuell köpare skulle uppskatta i köket, den dag du vill sälja bostaden. Energisnåla vitvaror behåller exempelvis värdet bättre än vitvaror som drar mycket energi. Välj därför hellre energisnåla vitvaror även om dom kostar lite mera, för att skapa mervärde. När det kommer till val av köksbänk så bör du även här tänka långsiktigt, om du väljer en köksbänk i natursten eller komposit så blir den både slitstark och enkel att hålla ren. Den ökar också värdet på din bostad om du vill sälja inom något år.

Några av våra tidigare Köksrenoveringar i Stockholm

Kostnad vid köksrenovering i Stockholm

Som vi beskrev tidigare, så kan det löna sig att tänka långsiktigt när du beräknar kostnader på din köksrenovering. Se till att köpa hem produkter med hög kvalitet. Välj produkter som köksblandare, möbler, bänkskivor, vitvaror osv. med hög kvalitet så skapar du ett kök som håller i många år framåt. En köksbänk i granit ökar exempelvis också värdet på bostaden och den är i princip hållbar hur länge som helst. Att köpa billiga produkten kan även bli dyrare i längden, om produkter man köpt inte håller måttet och man måste byta ut dem efter något år. Köp därför hellre produkter från kända tillverkare än någon tillverkare du inte hört talas om tidigare. Sök gärna på olika forum om vad andra människor tycker och har för erfarenhet av produkter du planerar att köpa in till din köksrenovering Stockholm.

Vill du spara lite pengar när du renoverar köket?

Vill du renovera köket med en mindre budget? så kan du välja färre lådor och utdrag, när du exempelvis planerar ditt Ikea kök. När det kommer till färgval på inredning och ytskikt, så är vår erfarenhet att ljusare färger gör att köket kan upplevas både luftigare och större.

Finns det arbeten som du vill utföra själv?

När du anlitar oss, kan du välja att utföra vissa arbeten på egen hand!
Att köra bort gamla köket till återvinningen, måla väggar eller att montera ihop köks stommar är kanske några arbetsuppgifter som du klarar av själv. Det är nämligen inte så komplicerat att montera ihop en köksstomme från exempelvis Ikea. Normalt monterar man ihop en Ikea stomme på ca: 30 minuter och eventuellt ännu snabbare när man fått in rutinen.

När det kommer till arbeten med att bygga nya väggar, installera VVS, lägga in nytt golv osv. så bör du överlåta dessa arbeten till professionella och erfarna hantverkare. Likaså alla typer av el-installationer som måste utföras av en behörig elektriker. Mer att tänka på vid renovering

Kontrollera med din bostadsrättsförening vilka regler som gäller

Glöm inte att kontrollera vilka krav din bostadsrättsförening ställer vid en köksrenovering i Stockholm. Finns det ventilationskanaler att ta hänsyn till om du vill göra större förändringar. När är stammen bytt eller planerar dom ett stambyte kommande åren. Finns det tillräckligt med ström från el-centralen, om du exempelvis vill installera en induktionshäll? osv. Vi kan även hjälpa till med att ta reda på vilka krav din bostadsrättsförening ställer när du ska renovera köket.

Att välja rätt byggföretag till din köksrenovering i Stockholm

Nu gäller det att hitta pålitlig och kunniga hantverkare som installerar ditt nya kök.
Det kan vara svårt att hitta rätt hantverkare för köksrenovering i Stockholm om du enbart fokuserar på kostnaden. Särskilt för VVS arbeten som kräver professionell kompetens. Att anlita en rörmokare som saknar utbildning enligt Säker vatten kan vara riskabelt. Eftersom även mindre läckage kan orsaka dyra vattenskador i både väggar och golvbjälklag. Du bör därför alltid välja kvalitets säkrade hantverkare, rörmokare som är utbildade enligt Säker Vatten osv.

Offert köksrenovering i Stockholm

Begär in offert på köksrenoveringen från olika företag och kanske även från Ikea ( om du ändå planerar din köksrenovering hos Ikea ). När du jämför offerter så är det viktigt att kontrollera så att samtliga arbeten finns med på offerten som exempelvis el-arbeten, VVS arbeten osv. Glöm inte att kontrollera att företaget du vill anlita har tecknat en entreprenad försäkring och har F-skattsedel. Fråga gärna om referenser innan du bestämmer dig för vilket företag du ska anlita till din köksrenovering. Skriv sedan ett tydligt avtal med företaget, med fast pris på din köksrenovering Stockholm.

Kontakta Brandt Service AB – Vi bygger kök för alla smaker!

För att få en tydlig uppfattning om vad din köksrenoveringen kan komma att kräva av oss, gör vi oftast en kostnadsfri kontroll av ditt befintliga kök. Utifrån det kan vi sedan lämna en tydlig offert som visar alla kostnader för din köksrenovering. Det är viktigt för oss att du som kund får det resultat du förväntar dig. Vi hjälper dig, från den initiala konsultationen till den sista skruven i monteringen av ditt nya kök. Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering och perfektion i varje liten detalj är en självklarhet. Dina önskemål är våra riktlinjer.

Planerar du även att renovera badrummet? Se våra badrumsrenoveringar i Stockholm

Brandt Service AB – Bygger kök i Stockholm för alla smaker!

Hos Brandt Service AB får du alltid professionell hjälp med att hitta bra lösningar när du vill renovera kök i Stockholm. Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver hjälp under planeringen. Vi erbjuder alltid personlig service!

Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi svarar på frågor och hjälper gärna dig att ta fram ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag till din köksrenovering.

Kontakta oss direkt via telefon för personlig service!
Arno Brandt: 076 70 90 433
Andréas Brandt: 073 70 70 888

Brandt Service AB levererar stenbänkskivor i Stockholm – Till konkurrenskraftiga priser!

Köksbänkskiva i ljus marmor
Köksbänkskiva i ljus marmor är både tidlös och elegant!

Vare sig det gäller en stenbänk till köket eller badrummet så tillverkar vi stenbänkar efter dina behov, uppmätning sker med hjälp av 3D Laserteknik. Tillverkningen sker i Sverige och leverans samt installation sker sedan normalt efter 5-7 arbetsdagar efter uppmätning.

Läs mer om våra stenbänkar på www.StenbänkStockholm.se

ROT-avdraget gör din köksrenovering i Stockholm billigare

När det kommer till kostnaden för att renovera kök, kostnad för hantverkare osv. kan du kontrollera om du har rätt till ROT-avdraget hos Skatteverket. Enligt skatteverkets regler har du normalt rätt till ROT-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, till ett max belopp på 50.000 kr per ägare/år.

foretagsbloggar.nu