Köksrenovering Stockholm

Köksrenovering Södermalm
Referensbild, Köksrenovering i Stockholm

Planerar du att renovera kök i Stockholm

Planerar du en köksrenovering eller en hel lägenhetsrenovering i Stockholm. Oavsett om du vill renovera köket eller utföra en hel lägenhetsrenovering i Stockholm, så är Brandt Service AB övertygade på att vi kan hjälpa dig med hela renoveringen.

Brandt Service AB är proffs på köksrenovering i Stockholm!

Vi utför varje renovering med ett stort engagemang och med en sann servicekänsla, för att uppnå bästa resultat och att du som kund skall bli 100% nöjd. Det spelar ingen roll hur dina renoveringsplaner ser ut. Brandt Service AB hjälper gärna till med goda råd på hur du kan genomföra dom så att slutresultatet blir både praktiskt och snyggt. Vi utlovar helt enkelt ett kvalitativt slutresultat, till ett bättre pris än många av våra konkurrenter!

Planeringen är super viktig vid köksrenovering!

Gå igenom dina behov och notera samtliga funktioner du vill ha i köket. Viktigt att du även noterar hur du vill utnyttja kökets alla utrymmen. Spara gärna ner bilder på de köksdesign som tilltalar dig, från tidningar, kataloger och internet. Eftersom dessa kan vara till stor nytta när du behöver fråga utomstående om tips och råd. Du kan även skapa så kallad mood-board med design och färger som passar din smak, ta med alla möbler, inredning, belysning, vitvaror osv. som du vill prioritera.

Planeringen är grunden till ett bra slutresultat och en bra köksrenovering i Stockholm. Att planera väl är även viktigt för att minimera risken för att köksrenoveringen drar ut på tiden och blir mera kostsam. Mät och planera rummets olika ytor noggrant, placera ut alla möbler, köksskåp och vitvaror. Det är viktigt att alla mått blir rätt från början då det kan vara svårt att göra ändringar när köksrenoveringen väl är igång. Det kan då även tillkomma onödiga arbetskostnader om något inte skulle passa. Se till att du har en ordentlig köksritning från början där alla mått finns angivna, så sparar du både tid och pengar på din köksrenovering. En ritning från exempelvis Ikea duger gott och väl. Om du vill renovera köket med en mindre budget, kan du välja färre lådor och utdrag, när du planerar ditt kök hos exempelvis Ikea.

Det är klokt att planera långsiktigt när du vill renovera ditt kök i Stockholm

När du planerar att bo kvar en längre tid i bostaden och samtidigt vill att bostaden ska bibehålla sitt värde, i många år framåt. Då är det vara klokt att tänka på vad en eventuell köpare skulle uppskatta i köket, den dag du vill sälja bostaden. Moderna vitvaror behåller exempelvis värdet längre än äldre modeller med mindre finesser. Välj material och färger som både du och en eventuell köpare kommer att trivas med. När det kommer till olika färgval ,så är våran erfarenhet att exempelvis ljusare färger gör att köket upplevs både större och luftigare.

Kostnader vid köksrenovering i Stockholm

Som vi beskrev tidigare, Så kan det löna sig att tänka långsiktigt även då du beräknar kostnader för din köksrenovering. Se till att köpa produkter med bra kvalitet när du planerar. Välj produkter som köksblandare, fasta möbler, bänkskivor, vitvaror osv. med hög kvalitet så skapar du ett kök som håller många år. En köksbänk i granit ökar också värdet på bostaden och den håller hur länge som helst. Att köpa billiga produkten kan bli dyrt i längden, om produkten man köpt inte håller och man måste byta ut den efter något år. Köp hellre produkter från kända tillverkare än något fabrikat du inte hört talas om tidigare. Sök gärna på olika forum om vad andra människor tycker och har för erfarenhet av produkter du planerar att köpa.

Finns det arbeten som du kan och vill utföra själv?

Vill du spara lite pengar när du renoverar köket? När du anlitar oss, kan du välja att utföra vissa arbeten själv. Att köra bort byggavfall, måla väggar eller montera ihop köks stommar är kanske några arbetsuppgifter som du klarar helt själv. Det är nämligen inte så komplicerat att montera ihop en köksstomme. Normalt monterar man ihop den på en halvtimme och kanske även snabbare när man får in rutinen.

Att tänka på när du skall renovera

När det kommer till arbeten med att bygga nya väggar, installera VVS, lägga in nytt golv osv. så ska du överlåta detta till professionella och erfarna hantverkare. Likaså alla typer av el-installationer som måste utföras av en behörig elektriker. Mer att tänka på vid renovering

Kontrollera med din bostadsrättsförening vilka regler som gäller

Glöm inte att kontrollera vilka krav din bostadsrättsförening ställer vid en köksrenovering i Stockholm. Finns det ventilationskanaler att ta hänsyn till om du vill göra större förändringar. När är stammen bytt eller planerar dom att byta stammen kommande åren. Finns det tillräckligt med ström från el-centralen, om du exempelvis vill installera en induktionshäll? osv. Vi kan även hjälpa till med att ta reda på vilka krav bostadsrättsföreningen ställer när du anlitar oss.

Offert köksrenovering i Stockholm

Nu gäller det att hitta pålitlig och kunnig hantverkare som installerar ditt nya kök.
Det kan vara svårt att hitta rätt hantverkare om du enbart fokuserar på kostnaden. Särskilt för VVS arbeten som kräver professionell kompetens. Att anlita en rörmokare som saknar utbildning enligt Säker vatten är riskabelt. Eftersom även mindre läckage kan orsaka mögelskador i väggar och golvbjälklag, utan att du upptäcker detta i tid. Detta är dessvärre något som en vanlig hantverkare saknar kunskaper om, när dom utför VVS arbeten utan rätt utbildning. Du ska därför alltid välja kvalitets säkrade hantverkare, rörmokare som är utbildade enligt Säker Vatten osv.

Att välja rätt byggföretag till din köksrenovering i Stockholm

Begär in offert på köksrenoveringen från seriösa företag och kanske även från Ikea ( om du planerar köksrenoveringen hos Ikea ). Be om referenser från företagen innan du bestämmer dig för vem du ska anlita. Glöm inte att kontrollera om företaget har giltig entreprenad försäkring och F-skattsedel. Skriv sedan ett tydligt avtal med företaget, med fast pris på arbeten och material.

Brandt Service AB – Bygger kök i Stockholm för alla smaker!

Hos Brandt Service AB får du alltid professionell hjälp med att hitta bra lösningar när du vill renovera kök i Stockholm. Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver hjälp under planeringen. Vi erbjuder alltid personlig service!

Planerar du även på att renovera badrummet? Se våra badrumsrenoveringar i Stockholm

Brandt Service AB levererar stenbänkskivor i Stockholm – Till mycket konkurrenskraftiga priser!

Köksbänkskiva i ljus marmor
Köksbänkskiva i ljus marmor är både tidlös och elegant!

Vare sig det gäller en stenbänk till köket eller badrummet så tillverkar vi stenbänkar efter dina behov, uppmätning sker med hjälp av 3D Laserteknik. Tillverkningen sker i Sverige och leverans samt installation sker sedan normalt efter 5-7 arbetsdagar efter uppmätning.

Läs mer om våra stenbänkar på www.StenbänkStockholm.se

ROT-avdraget gör din köksrenovering i Stockholm billigare

När det kommer till kostnaden för att renovera kök, kostnad för hantverkare osv. kan du kontrollera om du har rätt till ROT-avdraget hos Skatteverket. Enligt skatteverkets regler har du normalt rätt till ROT-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, till ett max belopp på 50.000 kr per ägare/år.

Kontakta Brandt Service AB – Vi bygger kök för alla smaker!

För att få en tydlig uppfattning om vad din köksrenoveringen kan komma att kräva av oss, gör vi oftast en kostnadsfri kontroll av ditt befintliga kök. Utifrån det kan vi sedan lämna en tydlig offert som visar alla kostnader för din köksrenovering. Det är viktigt för oss att du som kund får det resultat du förväntar dig. Vi hjälper dig, från den initiala konsultationen till den sista skruven i monteringen av ditt nya kök. Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering och perfektion i varje liten detalj är en självklarhet. Dina önskemål är våra riktlinjer.

Kontakta oss för mera information om köksrenoveringar i Stockholm så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi svarar gärna på frågor och hjälper dig att ta fram ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag till din köksrenovering.

Kontakta oss gärna via telefon för personlig service!
Arno Brandt: 0767090433
Andréas Brandt: 0737070888