Renovering inspiration

Renovering inspiration – Ett axplock av bilder från våra tidigare renoveringar. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din planerade renovering!

Referensbilder på köksrenoveringar i Stockholm

Badrumsrenovering Södermalm, Stockholm

Stilren Badrumsrenovering i Solna

Infälld toalettfixtur – Blank kakel med fasad kant – Granitkeramik på duschvägg

Lägenhetsrenovering Stockholm

Målning & Köksrenovering, Kungsholmen i Stockholm

Trapprenovering i Bromma

När du renoverar din bostad bör du överväga att välja neutrala färger till ytskikten. Anledningen till detta är att om du vill sälja bostaden efter något år så vill man inte förlora potentiella köpare på grund av att färger inte passar deras stil. Människor kan sakna lust att renovera ytskikten direkt efter att dom köpt bostaden. Många föredrar istället att bostaden har neutrala färger på ytskikten och som inte sticker ut för mycket. Även om du inte väljer starka färger på ytskikten så kan du alltid kompensera med färgglada detaljer i form av tavlor, växter, mattor osv. när du inreder bostaden.

En av de viktigaste detaljerna människor tittar på under en visning är golven och ytskikten. Det är kanske inte så konstigt. Eftersom golven och ytskikten syns mest, speciellt i kök och badrum. Har du ekonomiska möjligheter att förbättra ytskikten så bör du definitivt överväga att göra detta innan du säljer den, eftersom det ökar värdet.

Om du renoverar badrummet så fundera över om du vill ha en duschhörna eller badkar. Vilket har du mest användning för? Ett badkar kan vara skönt att ha men kan även ta upp mycket plats om badrummet är litet, då kanske en snygg duschlösning passar bättre, som även är mer praktisk.

Golvvärme kan vara en bra mysfaktor i en bostad. Kostnaden ökar lite men golvvärme är en väldigt behaglig funktion, speciellt om det finns klinkergolv som upplevs kallt när man går barfota.

Ta in offerter från seriösa företag din och kom ihåg att billigaste priset inte alltid behöver vara klokaste valet. Har man förmånen att få rekommendationer på duktiga renoveringsföretag så är givetvis det ett bättre alternativ. Tiden för hela renoveringen är också väsentlig, speciellt om du vill flytta in så snart som möjligt och saknar annat boende under renoveringen. Det är aldrig bekvämt att leva på en byggarbetsplats och vara utan kök eller badrum alltför länge.