Tänka på vid renovering

Planering

Det finns många saker att tänka på vid renovering. Planering av renoveringen är nog den viktigaste biten innan du sätter igång! Om planeringen är bristfällig så blir hela renoveringsprojektet lidande i form av tillkommande arbeten, förseningar osv.

Typ av arbeten

Gå först igenom alla arbeten som du behöver ha utfört under din renovering för att allt skall bli bra.

Begära in offerter

Hitta sedan seriösa hantverkare som kan utföra alla arbeten. Kontakta företagen och begär in offerter. Här bör du Tänka på vid renovering att vissa företag har många projekt igång samtidigt och om dom har brist på personal så kan ditt renoveringsprojekt bli lidande.

När du har fått in alla offerter kan du börja räkna på samtliga material- och arbetskostnader. En tumregel är att du bör lägga till 10% på din budget som täcker tillkommande kostnader. Vi ger dig ett fast pris enligt våran offert, som är anpassad till din budget. Du slipper således att räkna alla kostnader själv.

Tidsplan att Tänka på vid renovering

När du väl ha hittat företaget eller företagen som du litar på och som kan åta sig ditt renoveringsuppdag, under de omständigheter du skrivit ner i renoveringsplanen, kan du bestämma ett startdatum samt ett slutdatum med företaget.

Det är viktigt att du vet när renoveringen är vara klar. Därför är en realistisk tidsplan alltid viktigt att lägga upp med företaget som utför din renovering.

Ibland kan det dock vara svårt att bestämma exakt hur lång tid en renovering tar eftersom det ibland kan tillkomma arbeten som exempelvis VVS-arbeten m.m. För att minimera risken för tillkommande arbeten bör du gå igenom samtliga arbeten med företaget som skall utföra din renovering. Ställ även frågor om det finns några risker med konstruktioner, val av material.

Problemlösning att Tänka på vid renovering

Lös problem som uppkommer direkt med hantverkare eller projektledaren

Om det dyker upp några problem under renoveringens gång så åtgärda dem direkt. Har du några frågor eller funderingar, se till att diskutera dem med projektledaren direkt. Innan du anlitar en hantverkare rekommenderar vi att du jämför kostnader med andra företag, detta eftersom kostnaden kan skilja sig ganska mycket mellan olika hantverkarföretag.

Vi har lång erfarenhet av Renovering i Stockholm!

Det viktigaste valet inför din renoveringen är att du väljer rätt hantverkare. Våra hantverkare och projektledare har bred kunskap inom bland annat EL-ARBETEN, VVS-ARBETEN, SNICKERIARBETEN, MÅLNINGSARBETEN, RIVNING, VENTILATION osv. Vi hjälper dig med alla arbeten som ditt renoveringsuppdrag kräver av oss. När du anlitar oss för din renovering i Stockholm. Vi garanterar att samtliga arbeten kommer att bli korrekt utförda enligt gällande branschregler och till ett förmånligt pris. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert efter våra offertbesöket för att du som potentiell kund ska få ett tydligt kostnadsförslag på din renovering.

Att tänka på inför renovering

När du anlitar oss så går vi tillsammans igenom hela planeringen steg för steg och om vi skulle upptäcka några risker med planeringen så upplyser vi självklar dig omgående. Tack vare vår långa erfarenhet samt våra professionella projektledare och hantverkare, garanterar vi en välutförd renovering enligt gällande branschregler. Det är också därför vi ger dig 100% kvalitetsgaranti på de arbeten vi åtar oss att utföra under din renovering!

Hör av dig när du behöver gratis kostnadsförslag på din renovering!