Köksrenovering Huddinge

Har du börjat planera din Köksrenovering i Huddinge? Vi hjälper gärna till vid både planering och med utförandet av din köksrenovering!

Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Huddinge och ser alltid till att kundens önskemål blir uppfyllda. För oss är tydlig kommunikation och kvalitetsarbeten A&O under hela renoveringsprocessen!

Brandt Service AB är proffs på IKEAs kökslösningar men även andra tillverkare. Vi kan även hjälpa till att skapa en helt unik kökslösning om du så önskar!

köksrenovering huddinge 2022
Köksrenovering Huddinge 2021
stilren-koksrenovering-huddinge
Vissa av våra kunder väljer exempelvis Ikeas stommar, men beställer luckor från andra tillverkare. Där har vi också goda affärskontakter som du kan ha stor hjälp av.

Planering av ett nytt kök
kan vara rolig men ibland även tidskrävande eller svår. Speciellt om man saknar erfarenhet av hur en köksrenovering utförs på bästa sätt. Vi hjälper dig gärna med planeringen!

Brandt Service AB har gedigen erfarenhet av köksrenovering och vi ger dig gärna värdefulla tips, om allt från materialval till underarbeten inför din köksrenovering i Huddinge.

Köksrenovering i Huddinge 2022

Vi rekommenderar ofta våra kunder att börja planera sitt nya kök med IKEAs planeringsverktyg, eller besöka IKEA för att få hjälp. Om du har erfarenhet av program som SketchUp eller liknande, så fungerar givetvis det också alldeles utmärkt!

Här är en kort checklista i vilken ordning du kan planera din köksrenovering

  1. Mät ut de exakta måtten på väggar, (där köket skall installeras – höjd och bredd).
  2. Kontrollera vinklar på väggar (hörnen bör vara 90 grader).
  3. Sedan kan du börja planera ditt nya kök med IKEAs planeringsverktyg eller SketchUp etc. eller boka in ett planeringsmöte hos IKEA.
  4. Placera ut skåpen på ritningen, det är viktigt att tänka på vart befintlig diskho är installerad och om du kan flytta den till annan plats. Vi kan hjälpa till att kontrollera alla förutsättningar kostnadsfritt, under offertbesöket!
  5. När det kommer till vitvaror, köksbänkar, blandare osv. – Välj gärna kvalitativa märken eftersom detta kan spara dig både tid och pengar i framtiden, glöm inte att dessa även kan höja värdet på din bostad om du en dag vill sälja!
  6. Om du bor i en bostadsrätt, är det viktigt att du kontaktar styrelsen innan renoveringen påbörjas eftersom dom måste godkänna dina renoveringsplaner. Vi kan hjälpa till att kontrollera vilka regler som gäller i din bostadsrättsförening!
  7. Kontakta seriösa köksfirmor och få offert på renoveringsarbetet. Du kan spara en hel del pengar på din renovering genom att kontakta lokala hantverkare då resetiderna blir kortare.
  8. Du kan därefter jämföra offerter och få en tydligare bild över alla kostnader. Kontrollera noggrant att samtliga arbeten finns specificerade på offerten, eftersom det finns hantverkare som medvetet utelämnar arbeten, som du sedan får betala extra för.
  9. Håll en kontinuerlig dialog med hantverkaren under renoveringsprocessen, så att det inte uppstår några missförstånd.

Lokala företag som renoverar kök i Huddinge

Det är rekommenderat att välja ett lokalt företag, om möjlighet finns!
Vi är lokaliserade i Huddinge och prioriterar alltid arbeten inom Huddinge Kommun för att spara på både restid och miljö, du får dessutom oftast ett bättre pris från ett lokalt företag då restiderna blir kortare. Vi debiterar exempelvis inga resekostnader inom Huddinge Kommun. Kontakta oss, vi tar gärna fram en kostnadsfri offert till dig!

Kostnad för Köksrenovering i Huddinge 2022

pris köksrenovering huddinge

Just nu har bra priser på köksrenovering i Huddinge. Kontakta oss på tel 076 70 90 433 så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Läs mer om vår Köksrenovering i Huddinge

Vi hjälper dig med ROT-avdraget under året 2022

När det kommer till arbetskostnaden för hantverkare när du renoverar ditt kök i Huddinge. Har du normalt har rätt till ROT-avdrag enligt skatteverkets regler. År 2022 har du rätt till ett ROT-avdrag på 30% av hela arbetskostnaden, till ett max belopp på 50.000 kr per ägare/år. Du kan läsa mer om regler för ROT-avdraget på skatteverket.se!